11-8-s

Om kontoret

Arkitekt Eli Barbro Nedenes holder til i Hurum, mellom Oslofjorden og Drammensfjorden, nærmere bestemt i idylliske Holmsbu. Her finner jeg inspirasjon i verneverdige bygningsmiljøer med gamle trehus, brygger, trebåter, vakre strender og drivved. Inspirasjon fra ny arkitektur søker jeg gjerne i de moderne bygningsmiljøene og bylandskapene i Oslo- og Drammensområdet.

Daglig leder, Eli Barbro Nedenes, er utdannet sivilarkitekt fra Arkitektur- og Designhøgskolen i Oslo, med lang og variert prosjekteringserfaring som ansatt ved arkitektkontorer i Oslo og Asker. Fra 2000 har jeg drevet egen praksis. Jeg har flere kurs i plan- og bygningslovverk, samt i nyere og eldre byggeforskrifter. Jeg bruker digitalt tegneverktøy.

Sivilarkitekten er medlem av Norske Arkitekters Landsforbund (NAL), og er offentlig godkjent for ansvarsrett gjennom Direktoratet for Byggkvalitet (DIBK). Kontoret er ansvarsforsikret i If.

Alle typer oppdrag

      • Nybygg, rehabilitering, ombygging og påbygging
      • Interiørdesign, planløsninger og utomhusplanlegging
      • Reguleringssaker og dispensasjonssøknader

Arkitektkontoret E B Nedenes samarbeider bl.a. med landskapsarkitekt Haug Landskap AS, og med byggmestere og entreprenører i hele regionen.

Priser og honorarer

Jeg kommer gjerne på en førstegangsbefaring til din eiendom for å gi deg et tydelig og detaljert pristilbud på prosjekteringsarbeid og saksbehandling.
Arkitektkontoret Eli Barbro Nedenes er stolt av å være både rimelig og dyktig, og har godt fornøyde oppdragsgivere.